Kiegészítő bútorszerelvények

A bútor használhatóságát segítik a különböző szerelvények.

Fióksinek

Rejtett fióksín:

A sín csak a korpusz belső oldalán látható. A fiók alatti mozgó sínpár egy süllyesztésben kap helyet, melyet a fiók test alján alakítunk ki. Ezek a fióksínek magas minőségi osztályba sorolhatók, többnyire 100% kihúzhatóságúak, és gázfékkel ellátottak.

Csapágyas rendszerű nagy teherbírású fióksín:

Közkedvelt kivitel a megrendelők és a mi részünkről is. A fiók oldalára szerelt, ezáltal kihúzáskor látszó, de egy megbízhatóságot mutató szépen polírozott szerkezet. Ebből a fióksínből is létezik 100%-os kihúzhatóságú és gázfékkel ellátott kivitel, és mivel ára kedvezőbb mint a rejtett síné, ezért talán a leggyakrabban használt rendszer.

3, Görgős fióksín:

A legegyszerűbb és legolcsóbb változat fiókok kihúzására, de ennek ellenére pontos fiók méret gyártással, és megfelelő szereléssel szintén tartós megoldást biztosít. 80% kihúzhatóságú, tehát nyitott állapotban is a fiók tartalmának 20%-át a szekrény takarja, így nehezebb az átláthatóság.

Fogantyúk

Fából – fémből – műanyagból készülnek. A széles választékból a funkciónak és a bútor stílusának megfelelőt ajánljuk.

Ajtópántok

Ajtópántok: az ajtók nyitását segítik. A korszerű bútorpánt megnöveli a bútor élettartamát.

Az ajtók elhelyezése szerint a pántok lehetnek: közé záródóak, vagy ráütődőek.

A pántokba szerelt gázfék meggátolja az ajtó becsapódását.

Konyhai kiegészítők

Különösen konyhabútoroknál, irodabútoroknál megnöveli a bútor tárolási kapacitását, illetve kényelmesebbé teszi használatát a különböző fémből készült kihúzható, kifordítható tároló. Sok változatban kaphatóak.

Vissza

Telefon: mobil +36 20 981 4293      vonalas +36 1 269 4365      skype: banatimarci      E-mail: banati.marton@gmail.com