Festés, lakkozás

A jó minőségű felületkezelés, szórási eljárással készül. Ehhez az eljáráshoz szükség van jó minőségű szórópisztolyokra, nagy teljesítményű kompresszorra, és és egy elszívó fallal rendelkező helységre (szórókamrára), aminek jól szigeteltnek, és pormentesnek kell lennie.

A felületkezelő anyagok két csoportba sorolhatók. Léteznek az úgynevezett vízbázisú, és az oldószeres alapú anyagok.

  • Pácok esetében az asztalos tud dönteni melyik típust válassza, ugyanis vannak faanyagok melyek máshogy viselkednek oldószeres, illetve vizes pác használata esetén.
  • Lakkok esetében többnyire az oldószeres változatra esik a választás, ugyanis annak ellenére, hogy egyre jobban fejlődnek a vízbázisú rendszerek, még mindig keményebb, tartósabb védőréteget biztosítanak.

Félni nem kell az oldószeres felületkezelő anyagoktól, mert az oldószer száradás közben teljesen elpárolog, és csak a lakk, mint védőréteg marad a faanyag felületén.

Festés, lakkozás

Festés, lakkozás a bútorok védőrétege, növeli a bútorok esztétikai értékét. A lakkok, festékek nagy választékából a megrendelői igényeknek megfelelőt ajánljuk.

Pácolás

A pácolást tömör vagy furnérozott bútoroknál használjuk. Megváltoztatva az anyag eredeti színét, ránézésre új anyagot kapunk.

Telefon: mobil +36 20 981 4293      vonalas +36 1 269 4365      skype: banatimarci      E-mail: banati.marton@gmail.com