Üdvözöljük a Bánáti Belsőépítész Studió honlapján.

A cégvezető Bánáti Márton faipari technikus köszönti Önt.

Cégünkről:

A technikusi oklevél megszerzése után 15 éve önállóan dolgozom, egyre komolyabb szakértelmet kívánó munkákon, ma már saját faipari gépeken, tágas műhelyben, bővíthető kapacitással.

Vállalkozásunk profilja: egyedi belsőépítészeti munkák tervezése és kivitelezése. Igény szerint tervezést is vállalunk (édesapám Bánáti János neves belsőépítész, komoly szakmai múlttal), de szívesen megvalósítjuk mások tervét is, vagy a megrendelő elképzeléseit.

Fő profilunk, amit a folyton bővülő referencia munkák során is láthat: lakásbútor nappali – dolgozó – gyerekszoba – konyha – fürdőszoba berendezése mobil és beépített bútorokkal. De vállalunk irodák, üzletek berendezését, belsőlépcsők és mindenféle egyedi kisbútorok tervezését és kivitelezését.

Elsősorban hagyományos hazai tömör-fából dolgozunk: tölgy – bükk – kőris – jávor – cseresznye – dió körte fából, illetve alkalmasint különleges külhoni fafajok is színesítik a palettát.

A tömör fa mellett különböző felületű bútorlapokat és lemezeket is használunk.

Igyekszünk megvalósítani a megbízóink álmát, szakértelemmel, megbízható minőségben, korrekt áron és a megállapodott határidővel elkészült munkával. Természetesen az elkészült munkáért garanciát is vállalunk.

Honlapunkon betekintést nyerhet a munkáinkról. A referencia munkák mellett bemutatjuk a kivitelezés során használt anyagokat, szerelvényeket, a gépeket és szerszámokat amivel az anyagokat megmunkáljuk.

 

Forduljon hozzánk bizalommal, nem fog csalódni! Jó böngészést kívánunk,

Bánáti Márton és csapata.

 

Telefon: mobil +36 20 981 4293      vonalas +36 1 269 4365      skype: banatimarci      E-mail: banati.marton@gmail.com